Zo bereid jij je voor op Valentijnsdag!

Geef een reactie

Het is weer bijna zover: februari meldt zich en daarmee dus ook Valentijnsdag. Als dit jouw eerste Valentijnsdag met een Valentijn is, dan is dit reuzespannend. Waarschijnlijk weet je nog niet helemaal goed wat je kunt verwachten, dus is het niet verkeerd om je hierop in te lezen. In deze blog helpen we je graag, door te benoemen wat jij zoal kunt verwachten. Lees snel verder!

Wel of niet vieren?

Een discussie die veel wordt gevoerd bij koppels die hun eerste Valentijnsdag samen nog niet gehad hebben is of ze hier überhaupt wel aan mee willen doen. Sterker nog: de afspraak is in veel gevallen dat het niet gevierd gaat worden. En toch blijft de twijfel, want wat betekent die afspraak nou eigenlijk? In onze ogen niets: wanneer je met je partner afspreekt dat je geen Valentijnsdag viert, opent dat alleen maar de deur om hem/haar extra te verrassen. Iets leuks voorbereiden is dus zeker geen verkeerd plan, aangezien het er absoluut de dag voor is!

Wat kun je doen?

Er zijn verschillende manieren waarop je Valentijnsdag kunt vieren, waarin in elk geval de romantiek centraal moet staan. Het zal per situatie verschillen wat het beste werkt, aangezien de meeste koppels geen vrij nemen voor Valentijnsdag. Probeer de volgende ideeën als ze je bevallen!

  • Etentje: op zoek naar een romantisch moment met z’n tweeën, dan is een etentje de perfecte date. Wel belangrijk om te realiseren is dat je niet de enige bent die op deze dag uit eten wil, dus is vooraf reserveren eigenlijk een must.
  • Klein cadeautje: als je niets groots wil doen, maar wel iets is een klein cadeau perfect. Je kiest hier voor een knuffel, een doos chocolaatjes of iets anders wat je liefde laat zien. Een Valentijnscadeau bezorgen laten is in dit geval helemaal ideaal, vooral als jij en je liefde nog niet samen wonen.
  • Bos bloemen: ben jij van de klassieke gebaren, dan is een bos bloemen natuurlijk het perfecte Valentijnscadeau. Niet alleen ruikt dit lekker, je geeft je partner ook de mogelijkheid om jouw liefde te etaleren voor de komende tijd.
© Pexels.com

Geniet ervan!

Het allerbelangrijkste is dat jouw eerste Valentijnsdag er één wordt die je nooit meer zult vergeten. Jullie relatie moet centraal staan, dus als er is afgesproken dat er niks wordt gedaan, dan is dit alsnog een perfecte manier om Valentijnsdag te vieren. Have fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *