Wat hoort er bij een complete badkamer?

Geef een reactie

Je zal de term ‘complete badkamer’ vast al wel eens ergens gezien of gehoord hebben. Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer, kiezen ook veel mensen voor een complete badkamer. Maar wat is het eigenlijk en wat hoort er allemaal bij? Wij leggen het je uit.

Badmeubelset

Bij een complete badkamer is in de meeste gevallen een badmeubelset in begrepen. Een badmeubelset bestaat uit een onderkast, dit is de basis van het badmeubel. De afmetingen en kleur hiervan kun je zelf bepalen. Op de onderkast wordt een wastafel of een waskom geplaatst, deze behoren dus ook tot een badmeubelset. Je zal het misschien niet verwachten, maar ook de badkamerspiegel hoort bij de badmeubelset.

Kranen

Een belangrijk element in de badkamer zijn natuurlijk de kranen, deze behoren dan ook bij de complete badkamer. Bij kranen hebben we het niet alleen over wastafelkranen, maar ook over een douche- en/of badkraan. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en modellen kranen en daarmee de badkamerstijl creëren die bij je past.

Doucheruimte

De doucheruimte bestaat natuurlijk uit verschillende elementen, waaronder kranen, maar behoort in zijn geheel tot de complete badkamer. Een doucheruimte kun je op verschillende manieren inrichten. Zo kun je kiezen voor een douchecabine, maar ook voor een enkele douchewand of een douchedeur, net wat bij jou en je badkamer past!

© Pexels.com

Tegels

In een badkamer mogen de tegels natuurlijk niet ontbreken, deze horen dus ook bij een complete badkamer. Je kunt natuurlijk ook voor een badkamer zonder tegels kiezen, maar we zien dat de meeste mensen wel een voorkeur hebben voor tegels. Met tegels kun je eenvoudig de stijl van je badkamer bepalen. Je kunt verschillende formaten, kleuren en soorten tegels met elkaar combineren, waardoor je je eigen stijl kunt creëren. Wil je graag meer informatie over de verschillende tegels? Kijk dan eens op sani4all.nl, hier vind je meer informatie!

Extra’s

De bovenstaande elementen zitten vrijwel standaard in een complete badkamer. Maar de samenstelling ervan is ook afhankelijk van je wensen en behoeften. Zo kun je er ook extra elementen aan toevoegen, denk bijvoorbeeld aan een sunshower of een heerlijk ligbad. Door deze mogelijkheden kun je de complete badkamer samenstellen die bij je past. Bij een van onze sanitairwinkels kun je je ook laten adviseren over het realiseren van een complete badkamer. Bij Sani4All staan we voor je klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *