Stomme ongelukjes zitten in een klein hoekje!

Geef een reactie

Het zou je maar gebeuren… je komt thuis na een lange werkdag en een daar aan vast geplakte verregende fietstocht. Hoewel je jezelf al vastgekluisterd aan de bank zag zitten terwijl je aan het wachten was op Thuisbezorgd, heb je tijdens de fietstocht toch de moed verzameld om te stoppen bij de supermarkt. Met jouw lievelings maaltje, favoriete drankje én een stuk chocola vervolg je je weg om vervolgens doorweekt bij jouw voordeur aan te komen. Klaar voor een avond met joggingbroek en series, wil je jouw huissleutel uit je tas pakken, maar… vergeten?!

Sta je dan, voor een dichte deur, in de regen, met uitkijk op jouw heerlijke bank. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel slotenmakers, zoals een slotenmaker in Eindhoven of een slotenmaker in Amsterdam, die binnen twintig minuten aan je deur staan om je binnen te laten! Al met al, gewoon een heel stom ongelukje. En zo bestaan er natuurlijk nog duizenden, dus afvinken maar; hoeveel van onderstaande stomme ongelukjes zijn jou al overkomen?

Je telefoon in het toilet laten vallen….

Neeee! Oeps! Maar je bent echt de enige niet waarbij de telefoon per ongeluk uit een achterzak in het toilet is gevallen. Hopelijk heeft het geen schade gemaakt en heb je uiteindelijk niet een nieuwe hoeven kopen!

Koffie of thee morsen

Erg pijnlijk, maar niet onoverkomelijk. Lekker een kopje theezetten om deze met een vriendin op te drinken, maar tijdens je eerste slok merken dat de thee nog veel te warm is en dit volledig over jezelf heen gooien. Hopelijk geen blaren als gevolg! Of een in dezelfde categorie; thee of koffie over het toetsenbord van je laptop of computer gooien!

Paraplu vergeten tijdens regen

Heel stom, maar gebeurt eenieder vast vaak zat! Vergeten buienradar te checken en toch zonder paraplu de stad in duiken om te shoppen, of een wandeling te maken in het bos. Verregend en doorweekt thuiskomen is niet erg fijn, maar gelukkig is een douche en warme joggingbroek daarna een fijne beloning!

© Pexels.com

Verkeerde datum noteren

Heb je al maanden zin om die ene vriendin na lange tijd weer te zien, kom je er op de dag van afspraak achter dat jij toch echt de enige bent die komt opdagen die middag. Blijkt dat je de verkeerde datum hebt opgeschreven; zonde! Volgende keer beter, hopen we dan maar…

Verkeerde afslag op de snelweg

Stom, maar niet onoverkomelijk. Een verkeerde afslag op de snelweg nemen geeft je natuurlijk een stukje extra reistijd, waar nooit iemand écht op zit te wachten… maar goed; met oog op je bestemming kan je niet anders dan je er bij neerleggen en de goede weg kiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *