Deze drie matrassen hebben een hoog slaapcomfort

Geef een reactie

egenwoordig worden matrassen steeds beter. De ontwikkeling van een matras is vooruitstrevend. Pocketmatrassen en schuimmatrassen zijn niet meer weg te denken. Ze worden vaak gebruikt op boxspringbedden en staan bekend om hun ergonomische karakter. Een goed matras past zich aan de lichaamshouding aan en heeft een vochtabsorberende werking. Goede matrassen worden altijd uitgebreid getest op kwaliteit. Een comfortabel matras zorgt bovendien ook voor gezonde wervels. Het is belangrijk dat een wervelkolom goed wordt ondersteund. Hiermee voorkom je nek, bekken en rugklachten. Ook heb je minder risico op slapende ledematen met een goed matras. Er zijn enkele bekende merken. Deze beschikken over innovatieve schuimtechnologie. Pocketveren zijn namelijk veel comfortabeler dan bonellveren. Deze laatste techniek is verouderd en werd voornamelijk vroeger gebruikt. Pocketveren ondersteunen beter en traagschuim vormt met het lichaam mee. Koudschuim zorgt daarbij voor koele nachten. Goede matrassen beschikken over meerdere schuimlagen en goede pocketvering.

Deze onderstaande matrassen beschikken over extra veel slaapcomfort:
– Emma Hybrid Matras
– Tempur Sensation
– Mline Cool Motion

Emma Hybrid Matras

Het Emma matras heeft veel naamsbekendheid gekregen binnen Europa. Dit komt doordat het Emma matras op een unieke manier is samengesteld. Het bestaat namelijk uit vijf stevige lagen. Elke laag heeft een eigen functie. Het matras beschikt over drukverlaging, samen met ergonomische toepassingen. Het pocketmatras is superieur. Dit komt door de goede ondersteuning van het menselijk lichaam. Als je ‘s Nachts draait, komt het drukverlagende mechanisme in werking. Je wervelkolom geniet dus van extra ondersteuning. Dit is beter voor je gezondheid. Het matras is samengesteld uit vijf zones aan AeroFlex pocketveren en HRX schuimuitsparingen, die uit drie zones bestaan. De schuimtechnologie zorgt er bovendien voor dat het lichaam ‘s Nachts geen last heeft van zweetaanvallen. Het schuim beschikt over ademende eigenschappen en heeft een goede vochtafvoer. Het matras ondersteunt elk lichaamstype op een perfecte manier. Iedereen wordt dus uitgerust wakker op dit matras.

© Pexels.com

Tempur Sensation Elite

De Tempur Sensation Elite is samengesteld uit “Dynamic Support Technologie”. Het matras beschikt over dikke lagen en voelt aan als een medium matras. Het matras is dus niet te hard en niet te zacht. De traagschuimlagen ondersteunen de lichaamscontouren op een perfecte manier. Dit gebeurt door het toepassen van visco-elastische cellen. De elasticiteit van het matras is daardoor extra hoog. Het matras heeft ook een hypoallergene en antibacteriële hoes. Ook is het matras makkelijk te reinigen en af te nemen met een doekje. Net als het Emma matras, beschikt dit matras over een lange levensduur. Het matras is voornamelijk geschikt voor lichte tot middelzware personen.

Mline Cool Motion

Het Mline Cool Motion matras is ontwikkeld door fysiotherapeuten en wetenschappers. Deze serie bestaat altijd uit de meest innovatieve technieken. De Mline Cool Motion beschikt over schuimlagen met een goede drukverdeling en een verenkern. In de basis is dit hybride matras opgebouwd uit pocketveren en schuimlagen. Het matras ventileert daarom perfect. Er zit ruimte tussen de lagen. Dit zorgt ervoor dat het matras een goede doorstroom van lucht heeft. Het matras kan ook zwaardere personen tot 140 kg dragen. De Mline Cool Motion past zich eveneens aan het lichaam aan, waardoor je minder snel gaat draaien.

Het is belangrijk om verschillende matrassen met elkaar te vergelijken en uit te proberen. Op deze manier vind je snel het meest passende matras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *