Deze 4 mannelijke parfums zorgen ongetwijfeld voor een een stroom aan complimenten!

1 Reactie

Als man wil je natuurlijk altijd heerlijk ruiken. Het hebben van een sterke lichaamsgeur is iets waar veel mannen zich voor schamen. Je kan zoveel deodorant of aftershave spuiten als je wil, maar dat is natuurlijk helemaal geen doen. Dit houd je namelijk niet de hele dag vol, en daarnaast is dat allesbehalve prettig voor je omgeving. Een oplossing voor deze kwestie is het gebruik van parfum. Een lekker luchtje zorgt ervoor dat je lichaamsgeur naar de achtergrond verdwijnt en en je een overheerlijke eigen geur krijgt die dankzij het parfum op een positieve manier wordt benadrukt. Maar, welke geurtjes voor mannen zijn zeker het proberen waard? Onderstaande geurtjes zijn ware iconen en zullen zeker bij veel mannen (en ongetwijfeld vrouwen) in de smaak vallen! Ontdek het nu zelf.

Sauvage – Dior

De geur Sauvage van Dior is een echte klassieker in de parfumwereld. Het is een unieke geur die heel veel mannen en vrouwen kan bekoren. Deze geur is een luxe geur die je als een echte man doet voelen. Een traditionele man, die jaagt voor zijn eten en voor niets en niemand uit de weg gaat. De geur doet denken aan een woestijn, waar de zinderende hitte je laat zweten en het magistrale licht je doet betoveren. De aardse en kruidachtige geur zorgt ervoor dat je je een met de natuur gaat voelen en dat je al je zorgen even opzij kan zetten.

Bleu de Chanel – Chanel

De geur Blue de Chanel is voor de echte luxepoezen. Als jij ervan houdt om jezelf in de watten te leggen, om af en toe eens te gaan ontspannen in de sauna of een wellness center, dan is deze geur echt helemaal iets voor jou! De geur is tijdloos en past bij ieder seizoen: de geur lijkt zich aan te passen aan zijn omgeving. Als het dus wat kouder is buiten, dan is het parfum wat zwaarder, terwijl in de zomer het parfum licht en oppervlakkig is. Deze speelsheid zorgt ervoor dat het parfum bij veel mannen in het badkamerkastje staat. Wanner voeg jij dit parfum toe aan je collectie?

© Pexels.com

The scent for him – Huge Boss

Het merk Hugo Boss is geen onbekende in de parfumwereld, en dat is niet zonder reden. De geur is zeer geschikt voor de gure dagen in de herfst, doordat de topnoot gember betreft. De houtachtige, kruidachtige geur wordt verder gekenmerkt door noten van mandarijn, bergamot en lavendel. De geur blijft lang hangen en is de aankoop helemaal waard!

1 million – Paco Rabanne

Als je de geur 1 million op je lichaam spuit, dan merk je dat alles je meteen komt aanwaaien in het leven. De geur zorgt ervoor dat je succesvol in het leven bent en dat je gemotiveerd in het leven staat. De geur bevat amber, roos en kaneel en maakt het een zoete geur. Daar moet je van houden, maar als je deze geur prettig vindt, dan zal dit de optimale geur zijn voor alledaags gebruik!

1 reactie op “Deze 4 mannelijke parfums zorgen ongetwijfeld voor een een stroom aan complimenten!”

  1. Aqua Di Gio fan says:

    Ik zweer bij Aqua Di Gio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *