5 manieren die je badkamer kleur geven

Geef een reactie

Een badkamer heeft vaak een simpele uitstraling en het is ook vaak lastig om kleur in de badkamer te brengen. Toch zijn er een aantal goede manieren om je badkamer kleur te geven. Hier les je meer over de beste manieren om je badkamer kleur te geven.

Tip 1: gebruik ledlampen

Een hele goede tip om je badkamer sfeer te geven is het gebruik van ledlampen. Hiermee kun je de lampen laten veranderen van allerlei verschillende kleuren en dit geeft dus een hele gezellige en knusse sfeer.

Ook kun je een ledlamp bevestigen aan je douchekop zodat er waterstralen in kleur uit je douchekop komt, dit heeft een erg mooie sfeer een brengt zeker kleur in je badkamer.

Tip 2: gebruik groen

Nog een goede tip is om groen te brengen in de badkamer. Je hebt heel veel verschillende soorten planten die geschikt zijn voor in de badkamer bijvoorbeeld hangplanten. Veel planten geven een erg mooie uitstraling aan de badkamer en het geeft ook een erg ontspannende sfeer als je bijvoorbeeld een bad neemt.

Tip 3: gebruik kleuren tegels

Als je heel veel kleur wilt brengen in je badkamer is het een goede keuze om te gaan voor gekleurde tegels. Je hebt hier heel erg veel keuze in en het voordeel is dat het een erg makkelijke manier is om je badkamer kleur te kunnen geven. Ook kun je vaak bij winkels allemaal voorbeelden zijn van de tegels zodat je weet wat je mooi vind en wat je wilt gaan gebruiken in je badkamer om meer kleur erin te kunnen geven.

Extra tip: In plaats van het vervangen van tegels kun je ook de tegels verven in je badkamer. Dit is een veel makkelijkere manier om je badkamer kleur te geven en dit is ook veel goedkoper.

© Pexels.com

Tip 4: gebruik de kleur blauw

Ook een goede tip is om de kleur blauw te gebruiken. Deze kleur zie je ook vaak terug in badkamers. De rede waarom de kleur blauw wordt gebruikt is omdat het de kleur van het water is. Je kunt bijvoorbeeld met de kleur blauw een hele mooie onderwaterwereld sfeer geven aan je badkamer. In combinatie met blauwe led verlichting wordt de badkamer heel mooi worden met deze methode en geeft het veel kleur.

Tip 5: Moderne sfeer

Als je van luxe houd kun je er ook voor kiezen om je badkamer een moderne sfeer te geven. Je gaat hier voornamelijk werken met de kleur wit en goud. Op het internet kun je tal van voorbeelden vinden van luxe badkamers en kun je dus veel inspiratie uit halen. Ook heb je in woonwinkels vaak veel afdelingen waarin je tal van voorbeelden hebt van luxe badkamers en worden ook veel producten verkocht voor luxe badkamers.

Dit zijn de 5 beste manieren om je badkamer sfeer te geven. Natuurlijk hangt het ook af van jou persoonlijke smaak wat voor soort badkamer je mooi vind. Daarom is het dus extra belangrijk om te weten wat je mooi vind voordat je de badkamer onder handen gaat nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *