4 zaken die je gemakkelijk vind in de kringloopwinkel

Geef een reactie

Als je hart net even wat sneller gaat kloppen van een uniek interieur met een persoonlijke touch, dan is het een erg goed idee om een keer een bezoek te brengen aan een kringloopwinkel. Je komt daar namelijk tal van pareltjes tegen die het zeker erg goed doen bij jou in huis. In dit artikel lees je 4 zaken die je gemakkelijk vind in de kringloopwinkel. Wie weet doe je de nodige dosis inspiratie op voor jouw eigen interieur.

1. Meubilair in een vintage uitstraling

Het meubilair bepaalt natuurlijk voor een erg groot deel de sfeer en de uitstraling van de ruimte. Daarom is het zeker een goed idee om voor het meubilair een keer een bezoek te brengen aan de kringloopwinkel bij jou in de buurt. Misschien scoor jij op deze manier wel een prachtige set eetkamerstoelen, een leuk dressoir of een uniek nachtkastje voor de slaapkamer. 

2. Servies in verschillende printjes

Tijdens een bezoek aan de kringloopwinkel kom je vast en zeker ook leuk servies tegen. Tip! Combineer servies in verschillende stijlen met elkaar voor een kleurrijk en vrolijk totaalplaatje. Het servies in de kringloopwinkel is vele malen aantrekkelijker geprijsd in vergelijking met een nieuwe set in de winkel. En dat kan je behoorlijk wat geld besparen! Misschien kies je voor Delfts Blauw, servies van Blond Amsterdam of sierlijk en klassiek Italiaans servies. De keuze voor jouw interieur is vrijwel eindeloos.

© Pexels.com

3. Vazen die voor een statement in huis zorgen

Als je interieur wilt voorzien van de nodige sfeer, dan ga je waarschijnlijk al erg snel op zoek naar leuke decoratie. Heb je daarom ook al eens een keer nagedacht over vazen. In de kringloopwinkel ga je tal van uniek vormen, kleuren en prints vinden. Hierdoor zorg je voor een waar statement in huis en komt die ene mooie bos bloemen nog beter tot zijn recht. 

4. Spelletjes om met het hele gezin te spelen

Of het nu gaat om een late avond in de zomer of een grijze middag in de wereld, in alle gevallen tover je maar al te graag een spelletje op tafel. Ideaal om te spelen met familie, met het gezin of met een groep vrienden. Heb je daarom al eens nagedacht over het kopen van deze spelletjes in de kringloopwinkel? Hierdoor haal je niet alleen een hoop ouderwetse spelletjes in huis, maar ook voor een erg leuk prijsje. De kans is erg groot dat je binnen een mum van tijd een paar erg leuke exemplaren op de kop hebt getikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *