3 tips voor de mooiste glimlach

Geef een reactie

Lachen is ontzettend leuk én sexy. Jouw omgeving en jijzelf worden er blij van en er valt in feite niks negatiefs over te zeggen. Veel mensen vinden het echter vervelend om te glimlachen omdat zij zich bijvoorbeeld schamen voor de kleur van hun tanden of doordat zij geen recht gebit hebben. Dit is erg jammer, maar wij snappen dat de onzekerheid niet een-twee-drie weggaat. Gelukkig zijn er veel tips die jij kunt toepassen om jouw zelfvertrouwen te vergroten zodat ook jij kunt genieten van jouw eigen lach.

1. Een goede mondhygiëne

Het klinkt misschien als een cliché, maar een goede mondhygiëne begint met goed tandenpoetsen. Vergeet bij dit proces je tong niet mee te nemen. Zorg er daarnaast ook voor dat je tandvlees gezond blijft. Dit kun je doen door een tandenstoker te gebruiken, deze komt op plekken waar de tandenborstel niet bij kan. Het is een gemakkelijke manier om etensresten en bacteriën tussen je tanden te verwijderen. Als je deze verwijdert, verminder je namelijk de kans op ontstoken tandvlees of tandplak wat er weer voor zorgt dat jouw tanden er mooi uit blijven zien.

2. Verzorg en accentueer jouw lippen

De gehele mond draagt bij aan de glimlach, dus ook de lippen. Voor het behouden van gladde lippen is het belangrijk om af en toe een exfoliant te gebruiken. Door jouw lippen voorzichtig te scrubben, worden de dode huidcellen verwijderd. De losse velletjes op jouw lippen zijn dan voorgoed verleden tijd! Na het scrubben is het aan te raden om lippenbalsem op de lippen te smeren voor een soepele en gladde uitstraling. Wil jij jouw tanden nog een tikkeltje extra showen aan de wereld? Gebruik dan een lippenstift of lipgloss om jouw lippen nog meer te accentueren.

© Pexels.com

3. Relax

Ga voor de spiegel staan en oefen verschillende soorten glimlachen. Denk bijvoorbeeld aan iets grappigs en lach hardop, dit zorgt ervoor dat je lichaam ook ontspant. Gênante gebeurtenissen of een mooie herinnering aan een vriend of vriendin kunnen je ook helpen bij het behalen van de mooiste glimlach. Het is belangrijk om geheel ontspannen te zijn en een lach niet te forceren. Lachen doe je niet alleen met je mond, maar ook met je ogen en die kunnen snel verraden dat de glimlach die je opzet nep is. Zorg er bovendien ook voor dat je 8 uur slaap per nacht krijgt. Wat heeft het te maken met een mooie lach hoor ik je denken? Een goede nachtrust zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Het vergroot jouw zelfvertrouwen en daarmee jouw glimlach.

Een mooie glimlach vindt iedereen belangrijk. Het is een van de eerste dingen die mensen van ons zien en je wilt natuurlijk meteen een goede indruk maken. Ieder mens is anders en daarmee elke glimlach ook. Door het toepassen van bovenstaande tips, zorg jij voor een stralende lach vol zelfvertrouwen. En vergeet niet: de mooiste glimlach, is een echte glimlach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *