3 juwelen die je doen stralen en niet veel kosten

Geef een reactie

Het is zeker geen verkeerd idee om een keer goed te investeren in de juiste sierraden. Door de juiste juwelen te kopen, haal je tijdloze designs in huis waar je voor een enorm lange tijd veel van kunt gaan genieten. Maar wat voor sieraden zijn nu het overwegen waard? In dit artikel lees je 3 juwelen die je doen stralen en niet veel kosten. Zo weet je meteen wat voor soort items zeker het overwegen waard zijn om te kopen bij een goede juwelier. Bij een juwelier kun je namelijk vertrouwen op de meest verfijnde designs van enkel de beste materialen.

Kies voor een elegante ketting die je het hele jaar door kunt dragen

Een van de meest gekochten juwelen ter wereld, is een ketting. Dit sierraad is namelijk in tal van stijlen te verkrijgen. Of je nu graag wilt pronken met diamanten of liever voor subtiel met een minimalistisch model in bijvoorbeeld het goud of in het zilver gaat, alles is altijd mogelijk. Kies altijd voor een ketting die goed past bij je persoonlijkheid en waarvan je weet dat je het voor een enorm lange tijd gaat dragen. 

Mix-and-match een ketting met een fraaie armband

De kans is erg groot dat je graag investeert in een compleet setje. Hierdoor weet je namelijk altijd zeker dat de juwelen mooi met elkaar kunnen worden gecombineerd en dat je niet uren kwijt gaat zijn aan het samenstellen van het setje van je dromen. Goed om te weten! Bij een juwelier heb je vaak de keuze uit complete sets. Deze sets zijn ook nog eens binnen verschillende soorten prijsklassen te verkrijgen. Mix-and-match een ketting met een fraaie armband. Beide varianten zijn altijd erg makkelijk om te dragen. Of je nu graag juwelen draagt op het werk of tijdens een avondje uit, een ketting en een armband zijn in beide gevallen een erg geschikte keuze.

© Pexels.com

Je outfit compleet maken? Draag een horloge in een tijdloos design

Een horloge is vandaag de dag veel meer dan enkel een functionele accessoire. Je kunt met een horloge ook zeker een statement maken. Daarom is het zeker geen verkeerd idee om je een keer goed te verdiepen in de modellen die er zoal zijn. Enkele  erg gewilde modellen zijn klokjes met een lederen bandje en klokjes met een rvs bandje. Hierdoor kun je meteen de stijl van je outfit net even wat beter benadrukken. Naar wat voor soort ontwerp gaat je voorkeur op dit moment het meeste uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *