sincerus 10 jaar

Sincerus 10 jaar in 2014!

.. 2014 staat bij ons in het teken van “Sincerus 10 jaar”! Maar uiteraard ook van Informatiebeveiliging, hackers en de zorg voor de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid. De afhankelijkheid van informatie is toegenomen. Zo toegenomen dat de beveiliging een belangrijk aandachtspunt is. Sincerus heeft in de afgelopen 10 jaar haar plek veroverd in de wereld van IT & Security. Terwijl risico’s hand-over-hand toenemen, wordt ook uw organisatie in toenemende mate geconfronteerd met regelgeving inzake Security en Privacy. Sincerus kan u daar uitstekend bij helpen!

Dit jaar zal dan ook in het teken staan van acties en promoties voor klanten, relaties en medewerkers: alles gebaseerd op het “Sincerus 10 jaar” bestaan.

De verwachtingen voor 2014 zijn dan ook hoog gespannen:
Sincerus wil gaan uitbreiden met haar team van Consultants, maar ook met haar Pen Test Team. Langzamerhand groeien we uit ons jasje in ons hoofdkantoor in Zwolle. Daarzom zal er dan ook uitgekeken worden naar een tweede locatie.

Klanten zullen voor alle IT Security vraagstukken bij Sincerus terecht kunnen, maar ook toeleveranciers kunnen op eenvoudige wijze gebruik maken van de jarenlange expertise van security professionals van Sincerus.

Informatiebeveiliging door Professionals

Met informatiebeveiliging kun je middels procedures en processen je informatie beschermen tegen verlies van beschikbaarheid, exclusiviteit en integriteit. In deze markt heeft Sincerus Consultancy de nodige beveiligingsexpertise opgebouwd de afgelopen jaren.

 Wie is Sincerus Consultancy?

Sincerus Consultancy is een onafhankelijk consultancybedrijf op het gebied van informatiebeveiliging, voor bijvoorbeeld de NEN7510, ISO27001, ISO 27001, BS7799, basel3, Code voor Informatiebeveiliging (COBIT) en Solvency II.