Informatiebeveiliging voor uw bedrijf of organisatie

In het huidige digitale tijdperk is het geen kwestie meer óf uw organisatie gehackt wordt, maar wanneer. Het is daarom van groot belang om uw bedrijfsinformatie, data en klantgegevens adequaat te beveiligen. Informatiebeveiliging hoort dan ook hoge prioriteit te hebben bij iedere organisatie die:

  • De beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van uw data, systemen en processen wil borgen.
  • Informatiebeveiliging en bewustzijn op een structureel hoog niveau wil houden.
  • Wil voldoen aan wetgeving en standaarden op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Voor informatiebeveiliging op hoog niveau bent u bij Sincerus aan het goede adres. Sincerus kan uw bedrijf volledig begeleiden bij de ontwikkeling en implementatie van adequaat informatiebeveiligingsbeleid.

Waarom Sincerus?

  • Jarenlange ervaring en expertise
  • Begeleiding van initiatie tot implementatie
  • Bekend met alle normenkaders (ISO 27001, NEN 7510, BIR, BIG, BIWA etc.)
  • Binnen een korte periode een adequaat informatiebeveiligingsbeleid

Het adequaat beveiligen van uw informatie is een complex proces waarvoor veel specialistische expertise nodig is. Niet iedere organisatie beschikt echter over deze expertise. De security consultants van Sincerus hebben enorm veel ervaring met het inrichten van het informatiebeveiligingsbeleid bij vele organisaties in verschillende branches. Zij kunnen u hierbij dan ook begeleiden van initiatie tot implementatie. Samen met u implementeren we binnen enkele maanden een volledig managementsysteem waarmee de informatiebeveiliging binnen uw organisatie structureel adequaat en efficiënt is ingericht.

Hoe werkt het?

Voor aanvang van ieder traject voeren wij een uitgebreide GAP-analyse uit en ontvangt u een plan van aanpak. Hierdoor krijgt u duidelijk inzicht in het proces.

Meer informatie? Neem contact op!

Wenst u begeleiding bij het adequaat inrichten van uw informatiebeveiliging? Onze security consultants komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.


We zullen uw informatie nooit aan derden verstrekken en zullen uw bericht binnen één werkdag beantwoorden